Goedkeuren/afkeuren hoe en waar?

De drukproef kan je zelf gemakkelijk goedkeuren of afkeuren. Linksboven in het document vind je de knoppen waarmee je dit doet.

Voorbeeld digitale drukproef knoppen

Keur je de drukproef goed? Dan nemen wij hem direct in productie en zijn er geen aanpassingen meer mogelijk.

Zie je een fout in jouw drukproef? Keur je drukproef af en geef de reden van afkeuring aan ons door. Nieuwe bestanden kan je opsturen naar webstore@eshuis.nl onder vermelding van je ordernummer. Wij zorgen er dan voor dat het nieuwe bestand toegevoegd wordt aan jouw bestelling en dat je een nieuwe drukproef ontvangt.

Digitale drukproef afkeuren opmerking