Waar moet je opletten bij het beoordelen van de drukproef? 

Voorbeeld digitale drukproef specificatiesControleer goed of het besteloverzicht, onder aan de drukproef, overeenkomt met wat je besteld hebt.

  • Wikkeling – Wanneer je hierbij de keuze op ‘’Eshuis heeft keuze’’ hebt laten staan, dan laten wij hier alsnog zien op welke wikkeling wij jouw etiketten gaan produceren. Wens je een andere wikkeling? Laat het ons weten!
  • Jouw referentie - Hier staat het design nummer en de referentie naam van het ontwerp aangegeven.
  • Formaat - Welk formaat je besteld hebt en hoe groot het etiket uiteindelijk wordt.
  • Productgroep - Welk product je besteld hebt. Alle etiketten die wij leveren zijn zelfklevende etiketten.
  • Substraat – Controleer altijd welk materiaal op de drukproef staat. Dit is namelijk het materiaal waarop jou etiketten geproduceerd gaat worden. Klopt deze niet of wens je toch een ander materiaal? Laat het ons weten!
  • Afwerking – Hier staat aangegeven welke afwerking je hebt gekozen en jouw etiket krijgt.
  • Aantal per rol – Dit geeft weer hoe groot de rol met jouw etiketten wordt. Wanneer je je etiketten met een machine verwerkt is het natuurlijk belangrijk dat de rol niet te groot is. Bang dat de rol te groot wordt? Neem contact met ons op!
  • Kerndiameter – Dit geeft de grote van de binnenste kartonnen koker van de rol weer.
  • Rolbreedte (b) – Wat de breedte van de rol wordt.
  • Tussenruimte - Hoeveel mm ruimte er tussen de etiketten zit. Wil je een grotere of kleinere tussenruimte? Dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Controleer deze gegevens goed. Na het doorgeven van jouw goedkeuring zijn er geen aanpassingen meer mogelijk.

Verwerk je je etiketten machinaal? Dan zijn de rolwikkeling en de tussenruimte extra belangrijk. De rolwikkeling kunnen wij altijd aanpassen. Keur de drukproef dan af en geef in de opmerkingen weer dat je een andere wikkeling wenst.

Ook de tussenruimte is belangrijk bij het machinaal verwerken van jouw etiketten. Let dus goed op de tussenruimte die vermeld staat op de drukproef. Wij kunnen verschillende tussenruimtes produceren. Is dit voor jouw van toepassing, neem contact met ons op voor de opties!

Let op: de stanslijn/cutter geeft aan waar wij het etiket gaan stansen. Helaas kunnen wij niet garanderen dat jouw etiket altijd op precies dezelfde plek gestanst wordt. Er kan een kleine afwijking van maximaal 2mm ontstaan. Daarom werken wij met een standaard afloop en tekst marge van 2mm. Bij onze aanleverinstructies lees je hier meer over.